Visningar på Zorngården

Zorngården visas av guide i grupper om max 15 personer. En visning tar cirka 45 minuter. Biljetter köps i Zornmuseets reception och samling sker i entréhallen till Zorngården.

Visningar sker på svenska, men kan vid önskemål också erbjudas på engelska. Under sommarsäsongen erbjuds minst en daglig visning på engelska. Kontakta Zornmuseet om ni önskar visning på annat språk.

Observera att det ofta är fullt på visningarna under högsäsong. Boka därför gärna i förväg för att försäkra dig om plats!

Visningar på Zornmuseet

Museets allmänna visningar, som i regel erbjuds under sommarsäsongen, ingår i entréavgiften och kan inte förbokas. Visningarna är till för enskilda besökare och mindre sällskap. Är ni ett större sällskap, vänligen boka en egen visning.

Experiment – Åke E:son Lindman
Guidad visning av utställningen 19 december kl. 13 och 27 december kl. 15. (ingår i entrépriset.)

Boka visning!
Boka en visning för vännerna, konstföreningen eller företaget. Vi kan visa Zorns verk, tillfälliga utställningar eller Zorngården efter önskemål. En bokad visning pågår en timme, men önskas längre tid så ordnar vi det. Vi tar max 30 personer per grupp i Zornmuseet och max 15 i Zorngården.

Avgifter
Visning en timme dagtid tis-fre, per grupp 1 250 kr
Visning en timme helg dagtid & kväll från kl. 17, per grupp 2 250 kr
Entréavgift (80 kr) per person tillkommer
Språktillägg 500 kr

Kontakt och bokning
För att boka en visning vänligen skicka en bokningsförfrågan:
E-post: info@zorn.se
Telefon: 0250-592310 (tis-fre kl. 09–16).